top of page

Produkter fra Irisgalleri

Velkommen til Irisgalleri, hvor eksepsjonell kvalitet og kundetilfredshet er vår høyeste prioritet. Vi er stolte over å tilby et nøye utvalgt sortiment fra bransjens fremste produsenter. Hvert produkt i vårt sortiment er underlagt grundige kvalitetskontroller for å garantere at du mottar kun det ypperste. Vårt dedikerte team er her for å assistere deg i søket etter det ideelle produktet som matcher dine unike behov og ønsker. Besøk oss og opplev vår forpliktelse til kvalitet og service i dag

Digital kunst

Hos Irisgalleri tilbyr vi ikke bare fysisk kunst, men også digitale bilder for de som ønsker fleksibilitet og moderne tilgang til kunst. For hver kunde som kjøper et fysisk print, inkluderer vi et gratis digitalt bilde. Samtidig tilbyr vi også digitale bilder for salg separat, perfekt for de som foretrekker digital kunst eller ønsker et alternativ til fysiske utskrifter. Våre digitale bilder er ideelle for visning på digitale enheter og deling, og tilbyr en praktisk og moderne måte å nyte kunst på. Opplev mangfoldet og bekvemmeligheten ved Irisgalleri, hvor vi møter dine kunstbehov med både fysiske og digitale alternativer

371461905_1012381506483317_8848672027159718358_n.jpg

Gavekort fra Irisgalleri

Gavekort fra Irisgalleri tilbyr en personlig og tankefull gave til enhver anledning. Med friheten til å velge blant et mangfold av kunstverk, er det perfekt for familie, venner og kolleger. Hver mottaker kan finne et stykke som resonnerer personlig, forvandle deres rom med unik kunst, og støtte talentfulle kunstnere. Dette er en gave som gir varig glede og skaper et minneverdig og estetisk tiltalende miljø, noe som gjør det til et ideelt valg for de som setter pris på kunst og skjønnhet.

Iris galleri foto print.jpg

Irisgalleri Fotopapir

Hos Irisgalleri er vi stolte av å benytte materialer av høyeste kvalitet for å bringe kundens visjoner til liv. Et sentralt element i vår portefølje er Irisgalleri premium fotopapir. Dette 300g tunge papiret, kjent for sin satinerte overflate, er nøye utvalgt for sin evne til å produsere utskrifter av høy kvalitet. Vår premium fotopapir er spesielt designet for å sikre fremragende oppløsning og levende fargegjengivelse. Ved å bruke dette papiret, er vi i stand til å garantere at hvert bilde ikke bare møter, men overgår forventningene med sin detaljrikdom og fargeintensitet.

Hanhemulle irisgalleri foto print.jpg

Hahnemühle bommul

Hannemuhle kunstpapir, syrefritt og laget av 100% bomull, er perfekt for detaljrike og fargerike bilder. Med høy fargedensitet og kapasitet for ekstremt dyp svart, garanterer det enestående og levende utskrifter. Dette papiret, designet for langvarig arkivering, sikrer at dine bilder forblir blendende og bevaringsverdige i flere hundre år, og representerer en ideell løsning for både kunstnere og fotografer som søker kvalitet og holdbarhet i sine verk.

Aluminum Print irisgalleri (matte).jpg

Aluminium 2 mm 

Irisgalleris 2mm aluminiumsplate, forsterket med direkte UV-print, tilbyr enestående bildekvalitet. Den matte overflaten minimerer refleksjoner, og gir en klar og livlig gjengivelse som forvandler ethvert bilde til en imponerende interiørdetalj. Våre aluminiumsutskrifter er ikke bare visuelt slående, men også utrolig holdbare, med falmingssikker garanti. Dette robuste materialet er ideelt for både innendørs og utendørs bruk, noe som gjør det til et perfekt valg for alle som ønsker et varig og slående kunstverk.

Akryl irisgalleri 2mm (glossy).jpg

Akrylglass 2 mm

Irisgalleris 2mm akrylglassutskrifter, produseres med direkte UV-herdet print, gir en ekstraordinær dybdeeffekt og en super glansfinish. Denne avanserte utskriftsmetoden sikrer at bildene dine oppnår de høyeste profesjonelle standarder, med forbedret klarhet og levende farger. Akrylglassets dybde og den luksuriøse glansen fremhever hvert bilde med en moderne og sofistikert fremtoning. Perfekt for dem som søker en iøynefallende bildepresentasjon, våre akrylglassutskrifter er et ideelt valg for å skape et minneverdig og visuelt slående inntrykk i ethvert rom.

Acryl irisgalleri 6mm (glossy).jpg

Akrylglass 6 mm

Irisgalleris elegante 6mm akrylglassutskrifter, fremstilt med UV-herdet printing, gir en slående dybdeeffekt og en glansfull finish. Denne sofistikerte utskriftsmetoden forsterker bildenes klarhet og fargedybde, oppnår profesjonelle standarder og gir hvert bilde en moderne og luksuriøs følelse. Det tykke akrylglasset fremhever kunstverkene med en ekstra dimensjon, perfekt for et minneverdig og visuelt imponerende uttrykk i enhver innredning.

PVC Print (matte).jpg

PVC print

Oppdag Irisgalleris PVC-utskrifter – den ideelle løsningen for moderne veggdekorasjoner. Våre PVC-bilder kombinerer en lett, men holdbar hardplastkonstruksjon, perfekt for vegger med begrenset bæreevne. Disse unike utskriftene garanterer en perfekt matt finish, fri for refleksjoner, og tilfører et elegant preg til ethvert rom. Med sin kombinasjon av letthet, holdbarhet og estetikk, er våre PVC-utskrifter et utmerket valg for de som ønsker en stilfull og funksjonell kunstopplevelse.

bottom of page